Abdullah's FotoPage

By: Imran Abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Oct-2008 20:44 Email | Share | | Bookmark
Nice dan Monaco - vacation b4 Ramadhan

otw...to Nice
lunch break kejap
Hadi as usual - fond of all sort of leaves
View all 21 photos...
Hmm, sori lama tak update blog, ni ada gambar kami berziarah ke Nice dan Monaco. Mmg best, esp berkenalan dgn Pak Arab - Farid namanya, cukup baik, jarang sgt jumpa org sebaik dia. Nice dan Monaco mmg cantik,wp Paris experienced cool summer, Nice cukup panas, mcm kat Msia.


Sunday, 27-Jul-2008 09:09 Email | Share | | Bookmark
HAPPY 3rd. BIRTHDAY - NADIA AFIQAH - 21 Julai 2008

napa masam sgt ni Bday girl...lapar ke???
Last Monday 21 July we celebrated our third child - Nadia Afiqah
Nadia nak letak lilin Snow White ni sendiri...
View all 102 photos...
Monday 21 July we celebrated our third child - Nadia Afiqah's 3rd Bday . Although ambik cuti, tak buat apa2 pun just kami sekeluarga je, tu pun Nadia dah happy sgt2 . Bangun pagi je potong kek, pas tu gi Eurodisney the whole family dgn Kak Yuni sekali. Untung kali ni byk attraction yg sebelum ini tak pernah berkesempatan tengok, kali ni dapat, antaranya Pirates of the Carribean, Pooh Peformance, Disney Studio Tram, etc. Mmg njoy kali ni . Balik dah lewat mlm sampai jam 9, so the next day, baru bukak present, dpt mcm2 gak dari Umi, Bapak, Hadi, Amirah, Kak Yuni, Zarina & Farid . Hadiah paling berharga rasanya dr keluarga di KL dan Spore yg awal2 dah call/sms ucapkan bday dan doakan Nadia jd anak yg solehah. Thanks.


Tuesday, 22-Jul-2008 20:00 Email | Share | | Bookmark
End of the year Amirah's Class Choir - 28 Jun 2008

Amirah was among the first student to arrived that morning
baru 3,4 org dtg...mana yg lain ni???
ok dah mula ramai
View all 15 photos...
Hmm, ni pun sama surat kabar lama. As usual, just b4 Amirah tutup sekolah for summer break, sekolah dia buat group class choir...mcm2 lagu dorang nyanyi....semua best2 tp satu pun kita tak faham sbb nyanyi semua dlm bahasa Perancis. Amirah fahamlah, tp bila kita mintak dia citekan balik maksud lagu tu dia buat tak tau je. Nway BRAVO Amirah

Lagi satu, tema pakaian utk choir tahun ni ialah biru putih, tgklah dari bebudak, cikgu2 sampailah mak bapak semua pakai biru putih...katanya warna2 summer breeze....


Sunday, 20-Jul-2008 21:24 Email | Share | | Bookmark
ISP Grade One Poetry Fair- 26 June 2008

Hadi with his Poetry Book
Worderful Whales class
semua bebudak akan layan tetamu yg dtg tgk poetry book dorang
View all 9 photos...
Another flashback. On the 26th June, sekolah Hadi (ISP) buat pulak Poetry Day. Hadi siap kena buat poetry, unfortunately again tak dapat join...sian Hadi, commented "Bapak u`re not fair, u never come to my school activities , why u never come to my activities but always present at Amirah's school activities" . Mcmana ye nak fahamkan bebudak kecik mcm ni, sian, but as always kejap je Hadi ni merajuk, bapak dia peluk2 je...cairlah Hadi, nama pun anak bapak . Jom tgk poetry fair dia.


Sunday, 20-Jul-2008 20:33 Email | Share | | Bookmark
Billy the Bus

the bus
00:00
where is my Hadi boy?
00:00
which one ni, tak nampak pun anak bapak
00:00
View all 8 photos...
Ni pun sama gak, cite lama, foto2 ni my wife, Mai yg ambik masa ada persembahan Billy the Bus where our son - Hadi took part in the ISP Grade 1 end of the year performance. Rasa terkilan gak sbb tak dpt sama2 tgk...susah sikit sbb the performance was held during office hours, takkan nak tinggalkan ofis pulak, nanti ye Hadi, next time bapak join, insyaAllah.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net